Napihljiv grad za različne priložnosti

Napihljiv grad je vedno bolj priljubljena izbira staršev, ki želijo poživiti otroško zabavo in otrokom ponuditi priložnost, da se sproščeno in aktivno družijo. Čeprav so bila včasih igrala, kot je napihljiv grad, bolj pogosta na večjih prireditvah (veselice, sejmi, športne prireditve), so danes postala priljubljena tudi na rojstnodnevnih zabavah in drugih druženjih.

V nadaljevanju vam predstavljamo le nekaj razlogov, zakaj bi morali za vašo naslednjo zabavo izbrati napihljiv grad.

Igrala so preprosta za postavitev

Napihljiv grad lahko zelo hitro in enostavno postavite. Ob najemu prejmete podlogo in puhalnik, s katerim lahko igralo v nekaj sekundah napihnete. Postavitev je hitra in enostavna, ne zahteva večjega števila ljudi ali naporov.

Na voljo v različnih velikostih in oblikah

V naši ponudbi so na voljo napihljiva igrala različnih oblik in velikosti. Izberete lahko napihljiv grad z ovirami ali pa takega s plezalno steno in velikim toboganom. Izbire pa tu še ni konec, saj imamo na voljo tudi vodna igrala in velikanska igrala za večje dogodke.

Zabava za otroke vseh starosti

Ne glede na to, koliko so otroci stari, verjamemo, da bo napihljiv grad hitro postal zvezda vsake zabave. Napihljiva igrala otrokom različnih starosti nudijo priložnost za aktivno zabavo, sproščanje energije in druženje z sovrstniki.

Igrala so bolj varna od trdih igral

Ker je napihljiv grad napolnjen z zrakom, je mehkejši in nima ostrih robov, zato se otroci na njem težje poškodujejo. Seveda pa je še vedno pomembno, da se otroci igrajo pod nadzorom odrasle osebe.

Napihljiv grad je primeren za različne dogodke

Napihljivi gradovi se lahko uporabljajo za popestritev različnih priložnosti. Najbolj pogosto se sicer uporabljajo za rojstnodnevne zabave, vendar so odlična izbira tudi za družinska srečanja, piknike, športne dogodke in druge prireditve.

Ure in ure nepozabne zabave

Napihljivi gradovi poskrbijo, da se otroci zabavajo, gibajo in gradijo medsebojne vezi. Napihljivo igralo na vašem dogodku bo poskrbelo za dobro razpoloženje in verjamemo, da se ga bodo vsi udeleženci z veseljem še dolgo spominjali.

REZERVIRAJTE

še danes

Odpoved rezervacije je brezplačna!

Napihljiv grad za nepozabne spomine

Kaj je o svoji izkušnji z našimi igrali povedala ena izmed zadovoljnih strank:

“Komajda so našli čas za pitje in prigrizke, sicer pa so celoten dan skakali, se plazili in kotalili, plezali, premagovali razne ovire, tekali gor in dol, hkrati pa se smejali do solz. In se pogosto morali tudi kaj dogovoriti, postaviti neka pravila in sistem … Prepričana sem, da se na napihljivih igralih ne urijo le v gibanju, ampak tudi v socialnih in čustvenih veščinah. Brez Napihljivčka pri nas preprosto ne gre več! “

POGOSTA

vprašanja

Igrala kot je napihljiv grad so na voljo v različnih oblikah in preprosta za uporabo. Na zabavi poskrbijo za ure in ure nepozabne zabave, otroke pa spodbujajo h gibanju in medsebojnem sodelovanju.

Poglejte napihljiva igrala v naši ponudbi in izberite tistega, ki vam je najbolj všeč. Lahko nas kontaktirate po telefonu na 031 790 438 (Katja) ali pišete na info@napihljivcek.si in pomagali vam bomo pri izbiri ter rezervaciji.