Za najem v soboto - osebni prevzem:

Igralo pridete iskat v petek zvečer od 19. do 21. ure ali v soboto od 8. do 10. ure zjutraj. Vrnete ga v soboto zvečer do 22. ure ali v nedeljo od 8. do 9. ure zjutraj.

Za najem v nedeljo - osebni prevzem:

Igralo pridete iskat po 9. uri zjutraj v nedeljo, vrnete ga v nedeljo zvečer do 22. ure ali v ponedeljek.

ZA OSTALE DNEVE NAJEMA JE PREVZEM IN VRAČILO NA NAŠI LOKACIJI PO DOGOVORU.

NASLOV ZA PREVZEM IN VRAČILO: Krakovska ulica 21, Voglje, 4208 Šenčur.

Dostava igral po Sloveniji:

Če igralo najamete za dva dni, vam igralo BREZPLAČNO dostavimo in pridemo iskat mi - po celi Sloveniji! Če najamete Napihljivčka za soboto in nedeljo, vam igralo pripeljemo v petek do 16. ure in pridemo iskat v ponedeljek.
Šofer vozi igrala po Sloveniji tudi ostale dneve v tednu. Če želite, da vam igralo kam postavi (garaža, nadstrešek, za hišo, hodnik bloka…), nam to sporočite.
V brezplačno dostavo je vključen le prevoz. Postavitev, čiščenje in pospravljanje opravite sami. Priložena so navodila, je zelo preprosto.

Prevoz, postavitev, čiščenje, pospravljanje:

Pri nas nudimo tudi all inclusive storitev. Pripeljemo igralo na lokacijo, postavimo, nato po uporabi očistimo in pospravimo. Sporočite nam kdaj se zabava začne in kdaj predvidevate, da se bo zaključilo, vse ostalo uredimo mi. Doplačilo je 1€/km, štejemo dve poti, saj pridemo dvakrat. Če bo zabava od nas oddaljena npr. 15 km, je doplačilo za celotno storitev 30 €.

REZERVIRAJTE

še danes

Odpoved rezervacije je brezplačna!

💥 Akcija 💥

Če igralo najamete za dva dni, vam igralo BREZPLAČNO dostavimo in pridemo iskat mi – po celi Sloveniji!
Ob naročilu dveh napihljivih igral za en dan vam brez doplačila izposodimo velikansko igro “4 v vrsto” za starejše otroke in odrasle.

POGOSTA

vprašanja

Napihljiva igrala Napihljivček so varno zasnovana in ustrezajo varnostnim standardom. Otroke spodbujajo k telesni aktivnosti in k razvoju motoričnih sposobnosti.

Našo ponudbo si lahko ogledate zgoraj. Na voljo je 10 različnih igral za domače zabave, 2 vodni igrali in 2 velikanski napihljivi igrali za večje dogodke. Imena igral so prevzeta iz Tačk na patrulji in drugih risanih junakov.

Prevzem in vračilo je na naslovu Krakovska ulica 21 v Šenčurju pri Kranju.

Vsa igrala vam lahko pripeljemo in pridemo iskat tudi mi, doplačilo je 1€/km. V primeru najema za dva dni, je prevoz brezplačen.

Ob izposoji vam damo napihljivo igralo, zaščitno podlogo, puhalnik in kline za pritrditev. Potrebujete le dostop do električne vtičnice (električni podaljšek).

Postavitev napihljivega igrala je enostavna. Najprej razgrnete podlogo, nanjo postavite in razvijete igralo, priključite cev iz igrala na puhalnik, katerega vklopite v električno vtičnico 220 Voltov in napihljivo igralo se samo postavi v nekaj sekundah.

Obuvala se morajo sezuti zaradi higienskih razlogov, saj le tako ostane igralo čisto, drugi razlog pa je ta, da so otroci živahni in ob skakanju z obuvalom lahko poškodujejo drugega otroka, zato je zaželeno in priporočljivo, da so otroci bosi ali v nogavicah.

Spuščeno igralo je najlažje pospraviti tako, da daljši stranici prepognete na notranjo stran, to še ponovite, tako da dobite dolgo zloženko v širini cca. 80 cm. Nato se postavite na stran vhoda v igralo in počasi zavijate v “balo” ter sproti iztiskate zrak.