Za najem v soboto:

Igralo pridete iskat v petek zvečer od 19. do 21. ure ali v soboto od 8. do 10. ure zjutraj. Vrnete ga v soboto zvečer do 22. ure ali v nedeljo od 8. do 9. ure zjutraj.

Za najem v nedeljo:

Igralo pridete iskat po 9. uri zjutraj v nedeljo, vrnete ga v nedeljo zvečer do 22. ure ali v ponedeljek.

Dostava igral po Sloveniji:

Če igralo najamete za dva dni ali več vam igralo dostavimo in pridemo iskat mi. Igralo pripeljemo v petek do 16. ure in pridemo iskat v ponedeljek.

*Za ostale dneve najema je prevzem in vračilo po dogovoru.

*Kdaj točno igralo pride k vam je odvisno od števila naročil, kar vemo šele v petek zjutraj. Če želite, da šofer igralo kam postavi (garaža, nadstrešek, za hišo…), nam to sporočite.

REZERVIRAJTE

še danes

Odpoved rezervacije je brezplačna!

💥 Akcija 💥

Če igralo najamete za dva dni, vam igralo BREZPLAČNO dostavimo in pridemo iskat mi – po celi Sloveniji!
Ob naročilu dveh napihljivih igral za en dan vam brez doplačila izposodimo velikansko igro “4 v vrsto” za starejše otroke in odrasle.

POGOSTA

vprašanja

Napihljiva igrala Napihljivček so varno zasnovana in ustrezajo varnostnim standardom. Otroke spodbujajo k telesni aktivnosti in k razvoju motoričnih sposobnosti.

Našo ponudbo si lahko ogledate zgoraj. Na voljo je 9 različnih igral za domače zabave in 1 velikansko napihljivo igralo za večje dogodke (veselice, občinski prazniki, dogodki v vrtcih ali šolah…). Imena igral so prevzeta iz Tačk na patrulji in drugih risanih junakov.

Prevzem in vračilo je na naslovu Krakovska ulica 21 v Šenčurju pri Kranju. Velikansko igralo “Živalski vrt” pripeljemo, postavimo, očistimo, pospravimo in odpeljemo mi. Cena je 200 € / dan + 1 € / km.

Ob izposoji vam damo napihljivo igralo, zaščitno podlogo, puhalnik in kline za pritrditev. Potrebujete le dostop do električne vtičnice (električni podaljšek).

Postavitev napihljivega igrala je enostavna. Najprej razgrnete podlogo, nanjo postavite in razvijete igralo, priključite cev iz igrala na puhalnik, katerega vklopite v električno vtičnico 220 Voltov in napihljivo igralo se samo postavi v nekaj sekundah.

Obuvala se morajo sezuti zaradi higienskih razlogov, saj le tako ostane igralo čisto, drugi razlog pa je ta, da so otroci živahni in ob skakanju z obuvalom lahko poškodujejo drugega otroka, zato je zaželeno in priporočljivo, da so otroci bosi ali v nogavicah.

Spuščeno igralo je najlažje pospraviti tako, da daljši stranici prepognete na notranjo stran, to še ponovite, tako da dobite dolgo zloženko v širini cca. 60 cm. Nato se postavite na stran vhoda v igralo in počasi zavijate v “balo” ter sproti iztiskate zrak.