VELIKA
NAPIHLJIVA IGRALA

Nudimo vam dostavo po celi Sloveniji!

Velika napihljiva igrala - ŽIVALSKI VRT

Organizirate zabavo, dogodek ali srečanje, pa ne veste, kaj izbrati za otroške aktivnosti? Izberite napihljiva igrala, ki vedno poskrbijo za nepozabne spomine in zabavo! Z najemom igrala zagotovite, da se bodo otroci lahko dolge ure zabavali, gibali in medsebojno povezovali. Zagotovo bodo igrala prav vsakemu otroku narisala nasmeh na obraz, odrasli pa si bodo lahko oddahnili in uživali v otroškem vrvežu. Igrala vam ob izposoji dostavimo in postavimo, po uporabi pa očistimo in odpeljemo, zato lahko tudi sami brez skrbi uživate v vašem dogodku. Če vas zanimajo manjša igrala ali drugi dodatki za otroške zabave si poglejte našo ponudbo, kjer se zagotovo najde nekaj tudi za vas!

V kategoriji velika napihljiva igrala imamo na voljo igralo ŽIVALSKI VRT. To veliko igralo ima predor, veliki tobogan, plezalno steno, veliko različnih ovir in skakalno površino.

Veliko napihljivo igralo je zaradi svoje velikosti primerno tudi za večje dogodke, kot so sejmi, veselice, občinski prazniki ter prireditve v vrtcih ali šolah.

napihljivo_igralo
veliko-napihljivo-igralo

Vas zanimajo velika napihljiva igrala?

Če se odločite za najem igrala »Živalski vrt« ste lahko na dan dogodka popolnoma brez skrbi. Veliko igralo vam lahko na lokacijo pripeljemo in postavimo mi. Prav tako po končanem dogodku igralo očistimo, pospravimo in odpeljemo.

DIMENZIJE: 9 m X 3,3 m X 4,5 m
TEŽA IGRALA: 175 kg
CENA: 200 € / DAN (lastni prevzem) + 1 € / KM (prevoz, postavitev, čiščenje, pospravljanje)

Prevzem igrala med 8h in 9h
Vračilo igrala zvečer

REZERVIRAJTE ŠE DANES,
odpoved rezervacije je brezplačna!

OTROKOM PRIREDITE NEPOZABNO DOŽIVETJE

Prirejate zabavo ali druženje, pa ne veste, kako bi popestrili dogajanje? Velika napihljiva igrala so odlična izbira za vse, ki želijo otrokom ponuditi priložnost za aktivno in zabavno druženje. Pri nas imamo v kategoriji velika napihljiva igrala na voljo igralo »Živalski vrt«. S številnimi ovirami, predorom, toboganom in plezalno steno igralo otrokom nudi ure in ure zabave.

Napihljiva igrala Napihljivček so varno zasnovana in ustrezajo varnostnim standardom. Otroke spodbujajo k telesni aktivnosti in k razvoju motoričnih sposobnosti.

Pogosta vprašanja

Zakaj izbrati velika napihljiva igrala Napihljivček?

Velika napihljiva igrala Napihljivček so varno zasnovana in ustrezajo varnostnim standardom. Otroke spodbujajo k telesni aktivnosti in k razvoju motoričnih sposobnosti. Zaradi svoje velikosti so velika napihljiva igrala primerna tudi za večje dogodke, kot so sejmi, veselice, občinski prazniki ter prireditve v vrtcih ali šolah.

Kako lahko rezerviram velika napihljiva igrala?

Pokličite Katjo na 031 790 438 ali pišete na info@napihljivcek.si. Prisluhnili bomo vašim željam, razblinili dvome, sestavili ponudbo in preverili rezervacijo.

Kako prevzamem rezervirano igralo?

Veliko napihljivo igralo “Živalski vrt” lahko pridete iskat sami s kombijem ali avtomobilsko prikolico k nam v Šenčur. Za doplačilo 1 €/km pa vam igralo pripeljemo, postavimo, nato očistimo, pospravimo in odpeljemo. Cena je 200 € / dan + 1 € / km.