Velika napihljiva igrala

Organizirate zabavo, dogodek ali srečanje, pa ne veste, kaj izbrati za otroške aktivnosti? Izberite napihljiva igrala, ki vedno poskrbijo za nepozabne spomine in zabavo! Z najemom igrala zagotovite, da se bodo otroci lahko dolge ure zabavali, gibali in medsebojno povezovali.

Zagotovo bodo igrala prav vsakemu otroku narisala nasmeh na obraz, odrasli pa si boste lahko oddahnili in uživali v otroškem vrvežu. 

V kategoriji velika napihljiva igrala imamo na voljo igrali ŽIVALSKI VRT in LEVJI KRALJ.

Igrala vam za doplačilo 1€/km dostavimo in postavimo, po uporabi pa očistimo in odpeljemo, zato lahko tudi sami brez skrbi uživate v vašem dogodku.

Veliko napihljivo igralo je zaradi svoje velikosti primerno tudi za večje dogodke, kot so sejmi, veselice, občinski prazniki ter prireditve v vrtcih ali šolah.

VELIKI napihljivček

Velikansko napihljivo igralo Živalski vrt ima visok tobogan, plezalno steno, veliko skakalno površino in ovire. Ni primerno za otroke mlajše od 3 let!

DIMENZIJE
9 x 3,3 x 4,5 m
TEŽA IGRALA
180 kg
CENA
200 € / dan
Velikansko napihljivo igralo Levji kralj ima zelo visok tobogan, visoko plezalno steno in skakalno površino.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let!

DIMENZIJE
7 x 4 x 7 m
TEŽA IGRALA
175 kg
CENA
200 € / dan

💥 Akcija! 💥

Ob naročilu dveh napihljivih igral za en dan vam brez doplačila izposodimo veliko igro “4 v vrsto” za starejše otroke in odrasle.

REZERVIRAJTE

še danes

Odpoved rezervacije je brezplačna!

POGOSTA

vprašanja

Velika napihljiva igrala Napihljivček so varno zasnovana in ustrezajo varnostnim standardom. Otroke spodbujajo k telesni aktivnosti in k razvoju motoričnih sposobnosti. Zaradi svoje velikosti so velika napihljiva igrala primerna tudi za večje dogodke, kot so sejmi, veselice, občinski prazniki ter prireditve v vrtcih ali šolah.

Pokličite na 031 790 438 (Katja) ali pišete na info@napihljivcek.si. Prisluhnili bomo vašim željam, razblinili dvome, sestavili ponudbo in preverili rezervacijo.

Veliki napihljivi igrali “Živalski vrt” in “Levji kralj” lahko pridete iskat sami s kombijem ali avtomobilsko prikolico k nam v Šenčur. Za doplačilo 1 €/km pa vam igralo pripeljemo, postavimo, nato očistimo, pospravimo in odpeljemo.