Velika napihljiva igrala - Živalski vrt

Organizirate zabavo, dogodek ali srečanje, pa ne veste, kaj izbrati za otroške aktivnosti? Izberite napihljiva igrala, ki vedno poskrbijo za nepozabne spomine in zabavo! Z najemom igrala zagotovite, da se bodo otroci lahko dolge ure zabavali, gibali in medsebojno povezovali.

Zagotovo bodo igrala prav vsakemu otroku narisala nasmeh na obraz, odrasli pa si bodo lahko oddahnili in uživali v otroškem vrvežu. Igrala vam ob izposoji dostavimo in postavimo, po uporabi pa očistimo in odpeljemo, zato lahko tudi sami brez skrbi uživate v vašem dogodku.

Če vas zanimajo manjša igrala ali drugi dodatki za otroške zabave si poglejte našo ponudbo, kjer se zagotovo najde nekaj tudi za vas!

V kategoriji velika napihljiva igrala imamo na voljo igralo ŽIVALSKI VRT. To veliko igralo ima predor, veliki tobogan, plezalno steno, veliko različnih ovir in skakalno površino.

Veliko napihljivo igralo je zaradi svoje velikosti primerno tudi za večje dogodke, kot so sejmi, veselice, občinski prazniki ter prireditve v vrtcih ali šolah.

VELIKI napihljivčki

Velikansko napihljivo igralo Živalski vrt ima visok tobogan, plezalno steno, veliko skaklno površino in ovire. Ni primerno za otroke mlajše od 3 let!

DIMENZIJE
9 x 3,3 x 4,5 m
TEŽA IGRALA
180 kg
CENA
200 € / dan
Velikansko napihljivo igralo Levji kralj ima zelo visok tobogan, visoko plezalno steno in skakalno površino.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let!

DIMENZIJE
7 x 4 x 7 m
TEŽA IGRALA
175 kg
CENA
200 € / dan

💥 Akcija! 💥

Če igralo najamete za dva dni, vam igralo BREZPLAČNO dostavimo in pridemo iskat mi – po celi Sloveniji!
Ob naročilu dveh napihljivih igral za en dan vam brez doplačila izposodimo velikansko igro “4 v vrsto” za starejše otroke in odrasle.

REZERVIRAJTE

še danes

Odpoved rezervacije je brezplačna!

POGOSTA

vprašanja

Velika napihljiva igrala Napihljivček so varno zasnovana in ustrezajo varnostnim standardom. Otroke spodbujajo k telesni aktivnosti in k razvoju motoričnih sposobnosti. Zaradi svoje velikosti so velika napihljiva igrala primerna tudi za večje dogodke, kot so sejmi, veselice, občinski prazniki ter prireditve v vrtcih ali šolah.

Pokličite Katjo na 031 790 438 ali pišete na info@napihljivcek.si. Prisluhnili bomo vašim željam, razblinili dvome, sestavili ponudbo in preverili rezervacijo.

Veliko napihljivo igralo “Živalski vrt” lahko pridete iskat sami s kombijem ali avtomobilsko prikolico k nam v Šenčur. Za doplačilo 1 €/km pa vam igralo pripeljemo, postavimo, nato očistimo, pospravimo in odpeljemo. Cena je 200 € / dan + 1 € / km.