KAKO JE NASTAL

Napihljivček?

Sem Katja, mamica trem majhnim otrokom. Po izobrazbi sem socialna pedagoginja in se zavedam kako zelo pomembno je za otroke spontano in prijetno gibanje.

Ker imamo doma velik vrt, sva z možem razmišljala, kako bi ga lahko bolje izkoristila za igro otrok. Kupili smo napihljivo igralo, otroci pa so bili navdušeni. To naše igralo smo izposojali prijateljem za razne zabave, a je bilo povpraševanje vedno večje. Tako smo imeli kmalu štiri različna napihljiva igrala za najem.

Ker radi ponudimo staršem različne oblike in velikosti igral, smo sedaj razširili ponudbo. Trenutno imamo na voljo za izposojo 10 različnih igral za domače zabave, 2 vodni napihljivi igrali in 2 velikanski igrali za večje prireditve, veselice, sejme.

Kot skrbni mamici mi je zelo pomembna varnost. Vsa naša igrala so izdelana iz materiala, ki je skladen z varnostnim standardom EN14960 in EN71, brez ftalatov ter svinca.

Če ne najdete primernega napihljivega igrala med našo ponudbo, nam prosim pišite na info@napihljivcek.si. Kmalu bomo namreč spet naročali nova igrala in se bomo potrudili, da upoštevamo tudi vaše želje.

napihljiva_igrala

REZERVIRAJTE

še danes

Odpoved rezervacije je brezplačna!