Za najem v soboto - osebni prevzem:

Igralo pridete iskat v petek zvečer od 19. do 21. ure ali v soboto od 8. do 10. ure zjutraj. Vrnete ga v soboto zvečer do 22. ure ali v nedeljo od 8. do 9. ure zjutraj.

Za najem v nedeljo - osebni prevzem:

Igralo pridete iskat po 9. uri zjutraj v nedeljo, vrnete ga v nedeljo zvečer do 22. ure ali v ponedeljek.

ZA OSTALE DNEVE NAJEMA JE PREVZEM IN VRAČILO NA NAŠI LOKACIJI PO DOGOVORU.

NASLOV ZA PREVZEM IN VRAČILO: Krakovska ulica 21, Voglje, 4208 Šenčur.

Dostava igral po Sloveniji:

Če igralo najamete za dva dni, vam igralo BREZPLAČNO dostavimo in pridemo iskat mi - po celi Sloveniji! Če najamete Napihljivčka za soboto in nedeljo, vam igralo pripeljemo v petek do 16. ure in pridemo iskat v ponedeljek.
Šofer vozi igrala po Sloveniji tudi ostale dneve v tednu. Če želite, da vam igralo kam postavi (garaža, nadstrešek, za hišo, hodnik bloka…), nam to sporočite.
V brezplačno dostavo je vključen le prevoz. Postavitev, čiščenje in pospravljanje opravite sami. Priložena so navodila, je zelo preprosto.

Prevoz, postavitev, čiščenje, pospravljanje:

Pri nas nudimo tudi all inclusive storitev. Pripeljemo igralo na lokacijo, postavimo, nato po uporabi očistimo in pospravimo. Sporočite nam kdaj se zabava začne in kdaj predvidevate, da se bo zaključilo, vse ostalo uredimo mi. Doplačilo je 40 € (do 20 km) oz. 1€/km (nad 20 km, štejemo dve poti, saj pridemo dvakrat). Če bo zabava od nas oddaljena npr. 25 km, je doplačilo za celotno storitev 50 €.

PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVIČKE 🤍